Tråk…

Apr 19 2007 Published by under Vardagssnack

Idag är jag mest uttråkad, det ösregnar, jag är trött och ska ägna dagen åt att plugga, dessutom är det bara 4 grader ute och dagsljuset har kapitulerat till förmån för mörka moln. Nämnde jag att det ösregnar…? =P

Anyway, bra saker:
*Om lite mer än 3 dygn hämtar vi gullekatten Bianca =)
*Tuss har laddat hem Adobe Creative Suit 3 till mig, ska bara installera det… CS3 är uppdaterat för att funka bra på Intel-macar (som min), så Indesign och Photoshop kommer bara att svischa förbi sen, me like!
*CSI Miami ikväll, alltid bra även om Rödtott blir lite väl… enformig… i längden…

Ska sticka till biblioteket senare idag, hade tänkt cykla men med tanke på vädret och att en icke-vattentät ryggsäck inte är ett bra ställe för böcker att vistas i regn, får det nog bli buss. Eller tunnelbana, beror på vad som dyker upp först…

Syrran ringde imorse, hon hade laddat hem filer i ett format som inte gick att spela upp.. Guidade henne genom winrar, packade upp filen och efter lite luskande upptäckte vi att hon inte alls laddat hem en filmfil. Utan en fil med undertexter till en film. Undertexter på portugisiska. Way to go.. ;)

Just nu undrar jag över varför jag inte kan lägga till Aftonbladet-bloggar i min google reader… Säkert Aftonbladets fel, absolut inte mitt… ;)
Puss!

Comments are off for this post