Superhjältens vardag…

Apr 29 2007 Published by under Vardagssnack

Idag har Tuss och jag ägnat oss åt hus-sanering ;) Jag diskade rent diskberget som växt fram på diskbänken och Tuss dammsög lägenheten. Det behövdes, vi tog av soffklädseln och tvättade den innan i veckan. När vi tog av den upptäckte vi att soffdynorna nog kommit in i nån slags ruggningsperiod, det flög fjädrar och såg ut som om någon plockat en mindre gås på vardagsrumsgolvet… Men nu är här hyfsat rent och fint igen =)

Har försökt att tillfällig koppla bort uppsatsen från tankarna. Känns bra, vet ungefär var jag ska börja imorron och vad jag ska skriva. Sen ska jag till KB en sväng och läsa lite böcker. Kom på att min temakurs börjar på onsdag, vet inte så mycket om den mer än att vi ska läsa Darwins Människans uppkomst, så har lyckats boka den på biblioteket, den skulle lämnats tillbaka i fredags så förhoppningsvis dyker den upp snart. Läste delar av Om arternas uppkomst i höstas, har för mig att den handlade om… duvor… =P

Letar sommarjobb. Det går sådär. Men jag vet vad jag skulle kunna bli; korrekturläsare för jobbannonser. Jag vill inte jobba som kundtjänst medarbetare eller truck förare och jag vill inte skicka in mina ansöknings handlingar, skriv ihop för sjutton =P Och, "Projector söker projektledare, produktionsledare och en grym flashare", vad är det för rubrik??? Svengelska blir bara fel, jag läser flas-hare och undrar vad det är för en märklig kanin… och en flashare på svenska, är inte det typ någon som springer runt och blottar sig??? Jag vet ju var jag inte söker jobb…

En mycket märklig strid utspelades på gården innan idag. Barn 1 dyker upp med 3 olikfärgade ljussvärd. Dööödscoolt, typ… ;) Barn 2 kontrar, dyker upp i svart mantel, sköld och skräckinjagande röd ansiktsmask. Barn 3 kan inte låta detta passera, utan dyker upp i en utstyrsel som mest såg ut som Legogubbe möter riddare möter Darth Vader, typ. Svart hjälm/mask som täckte hela ansiktet, gul/svart mantel och dräkt… Vild fäktning med ljussvärd. Gratis underhållning ;) Innan bodde här en kille som brukade klä ut sig till Batman, men han har flyttat, tyvärr, han hade helt klart kompletterat gänget ovan…

Och på tal om superhjältar; jag älskar Five for fightings låt Superman (It´s not easy) =) Five for fighting är nog det jag lyssnar mest på just nu. Superman, The riddle och 100 miles…

Five for fighting – Superman (it´s not easy)

It might sound absurd
But don't be naive
Even heroes have the right to bleed
I may be disturbed
But won't you concede
Even heroes have the right to dream
It's not easy to be me

I'm only a man in a silly red sheet
Digging for kryptonite on this one way street
Only a man in a phony red sheet
=)

Anyway. Ska läsa lite. Kanske spela lite Sims2. Eller plugga lite. Sen sova. Imorron börjar den 7 dagar långa och extrema uppsats-slutspurten… En vecka. Sen ska jag njuta av det fina vädret…
Puss!

Comments are off for this post