Påskhelgen

Apr 09 2007 Published by under Vardagssnack

Känns som det har varit full rulle mer eller mindre dygnet runt sen jag kom ner till Malmö… ;) Men har hunnit med en hel massa trevliga grejer. Imorgon ska jag sova i min egen säng, trots att det alltid känns tråkigt att åka härifrån och lämna allt härnere…

I fredags var syrran och jag i stallet. Körde ner Djingis en sväng till stranden och lät honom skutta runt i vattenbrynet, jättemysigt =) Syrran passade på att bada fötterna, jag behöll skorna på, kände inte riktigt att barfota-säsongen kommit igång riktigt än… På kvällen kom farmor, farfar och mormor hit och åt god middag, lamm och påskbakelser.

Och i lördags var vi i stallet igen, lastade Kotten och körde till Jägersro för snabbjobb på banan, gick riktigt bra även om han tramsade lite och vägrade springa som syrran tänkt sig… Efter det åkte vi hem till moster i Oxie och firade påsk, jättetrevligt =)

Påskdagen var hysteriskt seg, jag var riktigt trött och det bara regnade och regnade… På kvällen kom Tuss hit, Mipp hämtade upp oss och vi tillbringade kvällen hos Tob, spelade spel, käkade glass och god paj och firade Tobs födelsedag lite i förväg… =) Kom hem vid halv fyra, så idag har jag sovit rätt länge… Och sen hjälpte Tuss och jag syrran att installera Sims2 på hennes dator. Och sen kom min kusin, hennes man och deras dotter hit på middag, var full rulle ;)

Och nu är jag hyfsat trött å ska snart sova. Imorron ska jag packa ihop mig och förflytta mig tillbaka till Sthlm. Där det visst snöat idag, är oändligt tacksam att jag inte drabbades av det… =)
Puss!

3 responses so far