Lollo erkänner: KÖLDCHOCK…!

Apr 10 2007 Published by under Vardagssnack

Här är kallt uppe…
Jag saknar Malmö, där magnolian blommade och våren absolut verkade vara på väg (okej att det blåste kallt, men ändå…)
Här är 3,5 grader och märkbart kallare, uschi.
Och inte lika grönt och fint, tyvärr…
Vill ha vår, nu på studs!

Men till helgen ska det nog bli 17 grader här. Håller tummarna och hoppas på det bästa. I så fall ska jag sitta ute i solen och läsa, riktigt mysigt =)

Imorron är det releasepub för tidningen i Kista, ska dit och hjälpa Oscar att blanda drinkar vid kl. 14, blir nog jättebra! Ska ta det lugnt imorronförmiddag, läsa lite, fixa i ordning lite (känns skönt att vara uppe hos mina saker igen, blir inte riktigt samma sak när man bor i en resväska…), och pyssla runt lite. På torsdag ska jag ta itu med uppsatsen på allvar. Då borde dessutom universitetsbiblioteket vara öppet igen, efter att nån försökt spränga en bankomat precis intill (aftonbladet verkar dessutom ha stora problem att stava till bibliOtek i rubriken…).

Nu ska jag sova. I min säng. Har saknat den…
Puss!

Comments are off for this post