Hygglo…

Apr 17 2007 Published by under Vardagssnack

Men jaha…
Jag bor uppenbarligen på det förslagsvis fulaste stället i Stockholm…
Tack så mycket för det, Aftonbladet.
Okej att det kanske inte är det absolut finaste, men här är mysigt, lugnt och grönt.
Och så illa ser det väl inte ut…?
Miljonprogramshöghusen i typ Tensta är inte så kul de eller… =P

bild1_1176810834.jpg

Anyway, blev inget biblioteksbesök igår, upptäckte att boken gick att låna om på nätet. Det fungerade inte förra veckan, men nu när återlämningsdatumet var passerat gick det plötsligt utmärkt att låna om boken, skumt…
Så har suttit hemma och skrivit lite på uppsatsen istället, skriver om hur man i New York förbjudit ordet neger, är rätt intressant att läsa olika debattartiklar och liknande… Planen är att skriva klart om New York idag eller imorron, och sen ta itu med Pippi Långstrump-debatten. Och försöka få ihop 30 sidor uppsats…

Imorron är det redaktionsmöte i Kista, dags att utvärdera releasepuben och börja planera Vallningsnumret, det nummer som skickas ut till alla nyantagna studenter till sommaren. Gillar att planera Vallningsnummer, vi har större sidantal = mer plats = mer texter att skriva =)
Puss!

Comments are off for this post