Bianca =)

Apr 15 2007 Published by under Vardagssnack

Idag har Tuss och jag varit och hälsat på katten Bianca, som bor på Kattvärnet i Haninge. En riktigt underbar katt som vi fastnade för direkt, så om en vecka flyttar hon hit och blir vår katt! Ska bli jättemysigt med en egen liten katt =)

Igår var Tuss och jag en sväng i Solna centrum. Ungefär samtidigt som detta hände, som tur var märkte vi inte av det förrän vi kom ut på torget och upptäckte en uppsjö av folk, poliser, väktare och glaskross… 
Lyckades iaf hitta en pajform, på rea (på Järnia, av alla ställen…)! Köpte en 30cmX90cm stor canvasduk som jag ska skapa grön tavla på, ska in till stan och komplettera med grön färg först bara… Och så köpte vi helt underbar Ben&Jerry-glass, mums!

Ikväll har vi tittat på Day after tomorrow och nu vet jag varför jag ogillar vintern, jag har nog en underliggande rädsla för en ny istid. Hade varit fruktansvärt. Borde flytta till… Australien… eller liknande. Långt bort. Söderut. Slutar säkert med att Antarktis går till attack och förfryser Sydney. Helt övertygad… =P
Anyway, filmen var bra. Har sett den en gång innan, på morgonen den 26 december 2004. Inte en jättebra dag att titta på katastroffilmer, omvärlden kom emot en lite för snabbt efter det.. =P

Nu ska jag sova. Håller tummarna för att vädret blir lika underbart den kommande veckan som det varit idag. Mycket hellre global uppvärmning light än ny istid. Fast jag är fascinerad av mammutar… De verkar så… rogivande… på nåt sätt. Tänk att ha en egen mammut…

Anyway, definitivt sovdags! Imorron ska jag lämna böcker på det sprängda bibliotekek. Kanske ska gå in på naturhistoriska riksmuseet på vägen hem och hälsa på deras mammut…?
Puss!

One response so far

  • Lisa skriver:

    vilket sött namn på en katt!
    verkar farligt att bo i sthlm, det händer ju nåt varje vecka verkar det som *ler*
    *kramar*