Atlantis och framtiden

Apr 03 2007 Published by under Vardagssnack

Näskudden på mina glasögon har mystiskt gått upp i rök, så idag använder jag linser för första gången sen typ julafton… Känns rätt okej men märker att linserna är svagare än glasögonen, känner mig lite halvblind. Å andra sidan inte alls lika blind som jag kände mig innan jag satte i linserna, världen var en enda suddig gröt ett tag… =P

Ska in till stan idag och fixa ny näskudde. Och julklapp till Mipp och Tob. Och när jag ändå är i stan och har linserna i borde jag kanske leta efter solglasögon…?

Växterna utanför fönstret börjar bli mysigt ljusgröna, känns underbart att snön är borta och att det är ljust och varmt =)

Det här är lite halvläskigt. Citygross känns inte direkt som nåt ställe att vallfärda till…

Anyway. Har läst igenom de drygt 20 bloggar jag följer varje dag. Och nyheterna på Aftonbladet ("Hjälp, mitt barn slickar på toaborsten" kunde jag varit utan dock…).

Comments are off for this post