…as seen on…

Apr 26 2007 Published by under Vardagssnack

Note to self: Håll fönster stängda mellan kl. 15.30-17, då grannskapets alla barn slutat skolan/hämtats från dagis/blivit utsläppta, och gården förvandlas till en krigszon av saftglas, trehjulingar, ljussvärd och barn som kastar grus på varandra, föräldrar som 1) skäller på gruskastande barn, för att sedan 2) övergå till att skälla på andra föräldrar vars barn 1) kastat grus, eller 2) är alldeles för känsliga och börjar gråta över att ha fått en grusdusch… Inget ont om barn men de låter mycket i flock… ;)

Ha, tycker det är ganska skoj att jag bloggade om House-Grey´s-parodin före Kanal 5-bloggen, som postade den idag ;)

Imorron får jag förhoppningsvis paket från Bokus med Camilla Läckbergs nya bok, som släpps imorron. Har visserligen inte tid att läsa den förrän uppsatsen är färdigskriven, men iaf, det är nåt visst med nya böcker…

Var på redaktionsmöte i Kista igår, med Elza och Oscar. Vi bestämde oss ganska snabbt för att förflytta mötet ut på skolans terass, underbart varmt och skönt! Vädret har varit toppen idag också, massor av sol och väldigt varmt. Egentligen berörs jag inte av vädret förrän den 7 maj, då uppsatsen ska vara inlämnad, men sol är ju mycket trevligare att titta på genom fönstret än grått och kallt regn… Imorgon ska jag iaf iväg till biblioteket en sväng. Skulle kunna ta med mig ett par gamla böcker som bara ligger och skräpar, och lämna in dem till Andrahandsbokhandeln. Funderar på att ta med mig datorn också och sitta på biblioteket och plugga en stund, där brukar vara ganska lugnt på fredagseftermiddagarna…

Har sökt ett par sommarjobb den senaste veckan, får väl se om det blir något av det… Hittade ett som verkar toppen men som jag med största sannolikhet inte kommer få eftersom man skulle studera journalistik, men anyway… Jobb som redigerare/korrekturläsare, jobba typ 2 nätter i veckan och tjäna massor av pengar… Vill ha… ;) Håller tummarna för att 40p svenska samt 1,5 år som vice chefredaktör för kårtidningen kompenserar avsaknaden av journalistutbildning… För korrekturläsa kan jag. Så bra så att Oscar har gett mig smeknamnet Hawk-eye. Eller Messerschmitt, han anser att jag korrekturläser med ett stridsplans precision. Ehh, jo… ;) Jag kanske borde ha nämnt det i mitt CV…?

Nu ska jag alldeles strax sova. Har fixat så att en metallisk robotröst anger varje heltimmesklockslag på datorn. Och min robotklocka berättade att "It´s twentythree hours" för en liten stund sen så… Sovit har förresten katten gjort mest hela tiden, är skönt att se att hon slappnar av mer och mer här =)

dsc00687_1177619722.jpg
Myskatten… =)
dsc00685_1177620028.jpg
Puss!

3 responses so far

 • Micke skriver:

  1. Måste komma ihåg att se till att vi också får köpt Läckbergs bok.
  2. Fint väder är bra. Hinner uppsatsen bli färdig?
  3. Vilken gullig kise, verkar vara lika lat som vår?
  *krama*

 • Lollo skriver:

  Ser fram emot Läckbergs bok, me like =)
  Jo, katten är lite lat, men väldigt social och kontaktsökande, lägger sig i soffan när man tittar på TV och lägger sig på bordet när man sitter och pluggar ;)
  Uppsatsen blir ett dygnetrunt-projekt nästa vecka. Hoppas jag hinner bli klar med den… =P
  kram!

 • Micke skriver:

  Lycka till säger jag bara =)