Regn gör surväder

Mar 07 2007 Published by under Vardagssnack

För att beskriva dagens väder: "Det är surväder här i Stockholm. Man skulle kunna tro att vi är i Göteborg eller nåt liknande…", tyckte Micke Nybrink på lunchtravet. Survädret kommer sig nog av regnet, det har regnat idag för första gången på evigheter, vilket förhoppningsvis kan övertyga snön om att det är dags att släppa taget om gräsmattan. Och srtockholmare älskar att hata Göteborg, av nån anledning jag ännu inte riktigt kommit underfund med… (alla vet ju att det är Öresunds-regionen som gäller, med broar, skyskrapor, ungdomshus-kravaller och smuggelsprit…)

Anyway, snart dags för redaktionsmöte. Ska ta med Äpplet. Upptäckte att Äpplet, i sitt specialdesignade fodral, pecis fick plats i min ryggsäck, vilket är toppen, slipper köpa ny ryggsäck (okej att den jag har börjar bli lite smutsig och sliten, men den borde hålla ett tag till, hade inte känts riktigt bra att slänga den än…).
Puss!

One response so far

  • Lisa skriver:

    Hm ja dom bråkar där fram och tillbaka gbg-sthlm, säkert därför att de vet att de inte ens kan matcha sig med oss här nere *mohahaha*
    *krama*