Post-tenta

Mar 23 2007 Published by under Vardagssnack

Idag skrev jag tentan i medicinsk etik, gick väl sådär. Om vi räknar i att jag började plugga efter lunch igår så gick det riktigt bra, snudd på stordåd ;) Min lärare i svenska och SO på högstadiet påstod att det var som att försöka få plats med tre liter vatten i ett litermått, när vi började plugga alldeles för sent inför ett prov. Men jag trotsar fysikens lagar och lyckas hyfsat bra. Min teori är att det beror på ytspänningen, men… ;)

Veckan har ägnats åt att bli klar (äntligen!) med skrivuppgifterna till idéhistorian, så nu är det "bara" C-uppsatsen kvar… Blir uppgifterna och dagens etik-tenta godkända innebär det 10 trevliga poäng till mig. På tisdag ska jag redovisa om tvångsvård, värt 2 poäng, så hoppas att poängen snart trillar in i Ladok.

Ikväll ska jag ta det lugnt, njuta av att det är fredagkväll och att jag inte behöver plugga förrän imorron… Ska titta på Criminal minds och Crossing jordan, ny säsong som verkar toppen =)

Nästa vecka fylls av tidningslayout, c-uppsats, tvångsvårds-redovisning och… tja… det är nog det som händer, hinner nog inte med så mycket mer…

Har fått besök av en söt liten katt, vi kallar den "Fetknopp" eftersom den är ganska så… stor… av sig.. ;) Hur som helst, jättesöt, mysig och social kisekatt som bor i huset brevid men gärna kommer in och hälsar på…
bild_27_1174667403.jpg
Puss!

Comments are off for this post