Pop! goes my heart…

Mar 18 2007 Published by under Vardagssnack

Idag har det regnat, snöat, blåst lite och varit lite sol, kort sagt en hel massa vädertyper har varit representerade… Tyckte bäst om solen. Ogillade minusgraden inatt massor, hu…! Lite vår hade verkligen inte skadat alls…

Helgen har mest varit slö, har pluggat lite och planen är att fortsätta med det imorron, skriva klart en uppgift så jag kan skicka in den plus instuderingsfrågor och få lite poäng i utbyte. Sen ska jag tentaplugga inför etiktentan på fredag, tror det ska gå rätt bra, hade varit skönt att få in de poängen också… Hade tänkt sitta på biblioteket och plugga imorron, men biblioteket är stängt på grund av en vattenläcka, så jag får hitta på nåt annat istället…

Har fastnat i spelet Snood som Oscar tipsade mig om. Livsfarligt, fullständigt livsfarligt att tipsa mig om "skjuta-färgade-blippar-på-varandra-spel", lika farligt som Bitch! på Blip…

Tuss och jag var på bio igår, såg Music and Lyrics, riktigt rolig film som man blir riktigt glad av =) Bra musik också, som fastnade mellan öronen direkt… Och Hugh Grant både dansar och sjunger, me like ;)
Puss!

Pop! goes my heart…

Way back into love…

Comments are off for this post