Månförmörkelse

Mar 04 2007 Published by under Vardagssnack

Igår hade Tuss och jag en underbart mysig kväll; var ute och åt god middag på Jensens, gick på bio och såg Natt på museet, promenerade hem från tunnelbanan och tittade på månförmörkelsen… Riktigt mysigt =) Och filmen var skojjig, kanske lite väl pedagogisk på sina ställen (museum är roliga, gå dit och lär dig något av din historia…), men helt klart rolig.
Månförmörkelsen var häftig, här uppe blev den nästintill total och månen såg vackert röd ut. Det berodde på att eh.. det röda ljuset böjde sig, på nåt abstrakt sätt som jag inte riktigt är bekant med, men vet att Einstein funderade mycket på böjt ljus. Tror jag iaf…

Jag fick det fåniga infallet att städa mitt tangentbord. Städa på riktigt, det vill säga plocka av alla tangenter, tvätta dem och dammsuga allting för att sen sätta tillbaka dem. Lyckades med konststycket att placera ut dem på rätt plats, efter lite vägledning från Tuss…
Det blev rent, men varför har man så många tangenter man aldrig använder??? Hittade dessutom en som jag är helt övertygad om att jag aldrig sett förr. Och då har jag ändå haft samma tangentbord i 3,5 år snart…

Idag ska jag svara på lite instuderingsfrågor och en skrivuppgift så jag kan skicka in det till min lärare och på så sätt bli färdig med delkursen, hade varit riktigt skönt =) Sen, som belöning, ska jag installera Sims2 – Året Runt och se hur simmarna får årstider… Blir nog skoj =) Syrran har ringt mig 2 dagar i rad nu och haft konstiga Sims-frågor. Allt från hur man bygger källare och fuskar till sig mer pengar till hur man bygger ett tak och varför det finns så tråkiga golv att välja bland… ;)

Anyway… Ska leta efter lite roliga plugin-program till mac nu. Sen borde jag leta upp Tuss så vi kan gå och dumpa saker i förrådet…
Puss!

Comments are off for this post