Onda örat…

Feb 23 2007 Published by under Vardagssnack

Idag är jag mest trött och grinig… Har fått fånigt förkylningsont i örat, gör ont att tugga och vrida på huvudet, inte kul alls… Och ont i örat, vad är det för fånig dagissjuka? Blä…

Har varit i stan med Tuss en sväng idag. Tittat på en hel hög bärbara datorer… Och nog faktiskt kommit fram till något slags beslut. Det blir en Macbook. Den väger minst och har överlägset bäst batteritid av de datorer jag tittat på, och just det är egenskaper jag prioriterar. HPn jag hade som alternativ hade något bättre processor och minne och större hårddisk. Men stor hårddisk är inget jag prioriterar, har runt 500gb hårddisk i vårt nätverk och det räcker mer än väl, jag ska inte spara ner… elefanter… i min bärbara… =P Och processor/minne har jag i min stationära, nöjer mig med det… Dessutom är jag hopplöst kär i Apples grejer… Och har 10% studentrabatt, så… På måndag ska jag sälja fonder och köpa mac. Wiiee =)

Ska ägna helgen åt att vila och försöka bli av med det onda örat. Eller ja, örat får ju gärna sitta kvar, men… =P
Puss!

Comments are off for this post