It´s Lupus…!

Feb 09 2007 Published by under Vardagssnack

Idag är det typ 10 grader varmare än det var i tisdags, men dagens 4 minusgrader känns minst tre gånger kallare än minus 14, ingen trevlig upplevelse alls, burr…

Är riktigt trött idag och ser fram emot en mysig kväll hemma. Fick senaste numret av Ridsport igår och idag kom The Sims-specialen av tidningen Super Play, en hel tidning med simmar =)

Så idag ska jag inte plugga, ska läsa om roliga saker. Satt och pluggade till halv 1 inatt, läste Flecks bok Uppkomsten och utvecklingen av ett vetenskapligt faktum – inledning till läran om tankestil och tankekollektiv. Titeln är ju väldigt talande, boken handlar om faktum och grejer. Dessutom handlar den om syfilis. Väldigt ingående. Det är en otrevlig sjukdom. Och man kunde behandla hudutslag med… kvicksilver! Såklart, det borde man testa.. Antagligen hade handen trillat av… =P Man han nämnde också min favoritsjukdom; lupus!

Och varför är det min favorit? Well, House…

Kollade på säsongsavslutningen av Criminal Minds igår. Och behöver jag ens berätta att någon blev skjuten i slutscenen??? Kreativt, verkligen, weeii… Men avsnittet var iaf grymt bra. Längtar efter fortsättningen. Den 23 mars på Kanal 5. Eller ikväll på en TV nära mig och min Tuss… ;) Gillar femmans "säsongsuppehåll"; Grey´s Anatomy är borta en månad och Criminal Minds i 2 veckor, slipper längta ett halvår efter fortsättningen, me like =)

Funderar på att köpa en ny dator. Eller, rättare sagt, datorn (som fyller 3,5 år snart) har börjat låta väldigt ansträngd när jag vill använda den. På sätt och vis hade det varit riktigt bra med en bärbar dator nu när jag ska skriva en uppsats på typ 65 000 tecken, det hade varit underbart att inte vara låst vid skrivbordet. Men har jag råd till mer än en halvkass bärbar? För då kommer jag, förr eller senare, att behöva en ny stationär också. Och jag vill inte behöva köpa två nya datorer inom alldeles för kort tid.
(egentligen borde jag nöja mig med datorn jag har, men när jag loggade in på min internetbank idag så hade mina fonder stigit en del och… man borde ju använda pengarna? Eller använda dem till att köpa fler fonder kanske… det hade kanske varit bättre… hmm… ska fråga internetbanken om hur man gör det…hmm…)

Anyway, ska sätta mig i soffan och läsa en stund tror jag…
Puss!

Comments are off for this post