I was born a Unicorn…

Feb 04 2007 Published by under Vardagssnack

Är det dags att oroa sig när det visar sig att den enda "handkrämen" som hjälper mina små torra händer innehåller steroider? Mjä, det tyckte inte mamma. Hon trodde dessutom att det var ofarligt att överdosera den lite. Min mamma är sjukvårdsupplysning via telefon, praktiskt =)

I gengäld är jag ständigt uppkopplad trivia-upplysare via telefon. Mamma ringde igårkväll, strax efter kl 19…
Mamma: "Hej, du vet hon som spelar triangel i Kurt Olssons Damorkester, vad heter hon???"
Ehh…Jag var typ 5 år när det gick på TV, hur bra minne tror du jag har och varför i hela fridens namn vill du veta det nu???
Men, hon heter Anki, visade det sig. Thanks to Wikipedia… Tog inte många minuter att leta upp och mamma var djupt imponerad…

Igår bakade Tuss och jag vaniljbullar, blev riktigt gott =) Och sen lagade jag kyckling i balsamvinäger med ruccola och tagiatelli… Balsamvinäger låter så… mysigt, på nåt sätt. Och mer som hårinpackning än livsmedel, men visst…

Slötittade lite på Melodiskvalet igår men stängde av efter en stund när det blev för outhärdligt. Tittade på Bruce Almighty istället, den är rätt skoj.

Lustig låt av The Unicorns som fastnat mellan öronen:
I was born a Unicorn
I missed the ark but I could've sworn
You'd wait for me

I was born a Unicorn
I could've sworn you believed in me.
Then how come all the other Unicorns are dead?
—-

Veckan som kommer går jag i skolan 4 dagar, det har nog intge inträffat på typ ett år eller så… ;) Iofs bara 2 timmar per dag, så hinner nog inte slita ut mig alldeles… Har en hel del att läsa också, har prioriterat bort etik-litteraturen lite eftersom den tentan ligger 2 veckor efter litteraturkursens slut. Men borde läsa lite etik, är hur som helst väldigt intressant…

nemi2

Tror att Tuss såg denna i DN i fredags och blev… inspirerad… För på inköpslistan står nu
* öron-slafs-borttagare
* tand-slafs-borttagare
* ansikts-slafs-borttagare
jag tror att han menar tops, tandborste och Clerasil, men jag är inte helt övertygad… Och jag vill ju inte vara sämre, så jag har skrivit dit
* eld-framställare
Jo, vi behöver en ny tändare. Gasen är slut i den gamla och jag hittar inte tändstickorna. Så allt som finns att tillgå är nånting som mest ser ut som en mini-svets från "den lille elektrikern". Allting som befinner sig inom 10 cm radie riskerar att fatta eld när man vill tända värmeljus, me no like…
Puss!

Comments are off for this post