I shoppingtagen…

Feb 21 2007 Published by under Vardagssnack

Upptäckte att jag inte handlat upp julklappspengarna. Än. Så idag har jag inhandlat
* ny gosig Esprit-halsduk
* Bodyshops Bodybutter som smakar luktar grepefrukt
* Rosa mysbyxor
* Vit gosig tröja
* Toner och kräm från Dermalogica
* och, inte så exklusivt, men Försvarets hudsalva, hälsokost-anti-förkyldningsgrej och hydrokortisonsalva…

Idag släpptes Disneys klassiker nr 46, Vilddjuren, så passade på att beställa den från Discshop. Den var dessutom lite billigare än ordinariepris, me like =) Beställde Madonnas konsert-dvd Confessions Tour också. Såg delar av konserten på SVT i julas, sen ville jag se hela och laddade hem den. Men då visade det sig att den var censurerad, typiskt amerikanskt att inte vilja visa Madonnas låtsas-korsfästning. Så tyckte det var lika bra att köpa dvdn, konserten är helt underbar. Och jag är inte mer pirat än att jag kan ändra mig ;)

Och när jag ändå är igång och shoppar… Så ska jag köpa en sånhär. Eller möjligtvis en sånhär. Jag ska bara bestämma mig… ;) Men sen så…

Har varit på seminarium om Foucault idag. Passade på att käka lunch med två tjejer från uppsatsgruppen, var hur länge sen som helst jag käkade lunch på skolan… Är inte lönt att köpa lunch när man går i skolan i 2 timmar…

Sen var jag i Kista en sväng, redaktionsmöte med Oscar, vi planerade bra saker och allting flyter på. Ska skriva intervjufrågor och intervjua folk nästa vecka tror jag. Och jag är nog iaf lite bra på det jag gör, för styrelsen vill ge mig medalj för förtjänstfullt arbete, eller nåt sånt. Har inte hört deras motivering till det än men det låter spännande… ;)

Har hunnit prata med mamma i telefon en stund också. Diskuterade allt från vaccination, min uppsats och finska vinterkriget till snöstormar och huruvida Bamse är kommunist eller inte. Ibland spårar diskussioner ut en liten bit från originalämnet…

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag plugga och göra så mycket jag bara kan inomhus. Sexton minusgrader är inte att leka med, hu!
Puss!

Comments are off for this post