Helg…

Feb 11 2007 Published by under Vardagssnack

Helg är mysigt och väldigt skönt avslappnat… Det borde vara helg oftare.

Igår hängde jag med Tuss en sväng till Solna C, där han träffade en kille som sålde sitt grafikkort billigt. Så nu kan Tuss använda sin dator utan att det syns en massa märkliga streck och vinlkar åt alla håll och kanter =)

När vi kom hem lagade jag ugnsbakad lax på lökbädd med ris och citron&dillsås *head-chef* =) Blev riktigt gott…

Passade på att diska under melodifestivalen. Rätt skönt att av och till kunna dränka oljud i vattenskval ;) Men tror att rätt låtar gick vidare. Och fler hyfsat okända artister borde få chans att vara med. Det blir så tråkigt när varannan låt är skriven av herr G:son och framförs av en fd kändis som vill göra allt för att vända sin nedåtgående karriär. Blä. Ingen nämnd, alla glömda ;)

Istället ägnade Tuss och jag kvällen åt TV-spel. Eller Master of Television (sällskapsspel vinner överlägset över TV-spel). Och det gick hyfsat bra, jag vann trots att jag fick en helt hysterisk mängd frågor om "Lilla huset på prärien" (seriöst, har nån sett det???). Det är svårt när frågorna handlar om märkliga serier man varken hört talas om eller sett (serier från 70-talet som aldrig visats i repris ställer till problem…), men vissa saker kan man. Som vem som ledde "24 karat". Och vem som leder Jeopardy. Och vem som spelar Grissom i CSI (bakläxa till Tuss som sett serien i 6 år men inte visste…). Dessutom är det lite nostalgi. För var blev egentligen Alf av??? Han vet jag att jag tittade på när jag var liten, men sen måste han ha försvunnit…? (Whatever happened to sitcoms, game shows… Cause she's still preoccupied With 19, 19, 1985).

Sen tittade vi på fortsättningen av Criminal Minds-avsnittet som gick på TV i torsdags. Det var riktigt riktigt bra =) Och sen la vi pussel. Kanske inte ett väldigt vanligt studentlivs-nöje, men avslappnande och skoj. Dessutom ett Wasgij-pussel, så man vet inte exakt vad det är man lägger förrän allt är klart, vilket är en rolig (och ibland väldigt frustrerande) utmaning…

Idag ska Tuss och jag gå en sväng i stan. Ska till Webbhallen och köpa mer internminne till min dator, så den kanske kan tänka sig att leva ett tag till, utan att låta så plågad varje gång jag vill ha igång mer än 2 program samtidigt…
Puss!
 

Comments are off for this post