Grey´s, biljakt och vägkon, för att sammanfatta det hela…

Feb 06 2007 Published by under Vardagssnack

Har nyss tittat på säsongsavslutningen av Greyá Anatomy. Älska. Längtar redan till nästa säsong som börjar 14 mars.
Men är lite trött på velandet mellan McDreamy och McVet… Hon borde välja McDreamy. Precis som House borde bli ihop med Cameron och Grissom med Sarah och Jordan med Woody och Bones med Booth och… eller nej, kanske inte, blir onekligen inte lika intressant då, nog bäst att det är som det är. Men sluta vela ;)

Idag har jag varit på uppsatsseminarium om Carl Malmsten. Och på föreläsning om Kants moralfilosofi. Och diskuterat om det är okej att döda olyckliga människor. Ehh… återkommer till det imorron när jag är utvilad tror jag…

Imorron ska jag till KungligaVetenskapsAkademien. Vet inte riktigt vad som händer där (de utser nobelpristagare i kemi, fysik och ekonomi, men mycket mer än så vet jag inte om dem än…)men de har iaf lovat att bjuda på fika. Och sen är det redaktionsmöte. Oscar har lovatt att det blir "minst lika kul som en fredagseftermiddag den tjugofemte", och det låter ju onekligen lovande… ;)

Hur illa är det när det sista samtalsämnet för dagen, när man ligger i sängen tätt intill älskling och småpratar, hur illa är det när det sista samtalet för dagen berör ämnet "101 saker man kan göra med en vägkon"?
Jag menar, är det ett tecken på att det börjar gå utför? Eller på att allt tvärtom är väldigt bra? Eller på att det är dags att boka tid hos psykologen…?

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old


(Snow Patrol – Chasing Cars)

Och jo, om du undrar…
101. man kan ha den på huvudet som partyhatt
100. om man målar den röd kan man ha den som tomteluva
99. man kan ha den som stöd när man åker skridskor
98. och man kan ha den som en stor och spetsig clownnäsa
97. man kan vända uppochner på den och ha den som en gigantisk glasstrut
96. man kan ha den som sprits när man dekorerar stora kakor
95. och man skulle ju faktiskt kunna ha den till avspärrningar också…
…and counting…

Nu ska jag krypa ner i sängen och räkna får vägkoner sova. Helt enkelt.
Puss!

Comments are off for this post