Confessions…

Feb 27 2007 Published by under Vardagssnack

Idag har jag läst om Tintin och imperialismen, rätt intressant. Gillar principen att läsa "barnlitteratur" ur ett vuxenperspektiv. Litteratur är kultur och kulturen formar helt klart oss och våra värderingar, så vad är det vi läser egentligen?

Allt gick bra på Swedbank igår, fick sälja fonder i utbyte mot lite pengar, me like =) Var på Svenska Barnboksinstitutet också, och lånade uppsatsen om Tintin. Och för att göra det behövde jag ett lånekort. Ännu ett. Är uppe i fyra aktuella lånekort nu, börjar kännas lite förvirrande (universitetsbiblioteket, KB, "vanliga" stadsbiblioteket och nu också SBI, har dessutom ett till Malmö Stadsbibliotek och har nyss gjort mig av med ett till KTHs bibliotek…).

Har varit på etikkursen nu, diskuterat rättvisa – vem är det rättvist att lägga vårdresurserna på? – och bestämt att jag ska göra en redovisning om tvångsvård. Kan bli intressant, vet inte mycket om det… Än…

Anyway, nu ska jag sluta lyssna på Confessions on a dance floor och sova istället. Och imorron kommer min fina macbook. My precious… ;)
Puss!

She's got to be
Obscene to be believed
That's her routine

 

Comments are off for this post