Bönhörd!

Feb 14 2007 Published by under Vardagssnack

Jo, vi konstaterade ju att jag var knasig. Att jag inte äter grönt godis. Att jag hellre avstår från godis helt än riskerar att få till exempel en grön Ahlgrens Bil i munnen.
Och plötsligt har jag blivit hörd.
För nu säljs de underbara bilarna färgsorterade. En hel påse med bara mumsiga rosa bilar och ingen grön-hjälp-jag-håller-på-att-bli-förgiftad-bil.
Livet är underbart =)

Ska iväg till Kista på möte nu. Sen ska Tuss och jag frossa i pizza, lyxglass, rosa bilar, gårdagens inspelade avsnitt av Desperate Housewifes och kanske ett par House-avsnitt. Och bara mysa. På vårt alldeles egna, och väldigt mysiga, alla-hjärtans-dags-bojkott-av-kommersiellt-trams-sätt, helt enkelt. För att vår kärlek är värd precis lika mycket alla dagar, typ.
Puss!

Comments are off for this post