1000 bitar pussel…

Feb 12 2007 Published by under Vardagssnack

Igår fick min dator mer ram-minne, ökade från 0,5 till 1,5gig och det känns som det hela går lite snabbare nu… Det kan vara jag som ser en effekt som inte finns, bara för att jag så gärna vill det, men vill inbilla mig att det inte är så. Och datorn verkar trivas, när minnet ökade kom den plötsligt ihåg att den visst hade ett tv-kort i behov av uppdatering installerat, men efter det så… =)

Idag har jag ägnat mig åt i princip alla tänkbara undanflykter för att slippa plugga… ;) Har diskat, duschat, handlat mat, läst, byggt ett underbart fint hus i Sims2, pratat med mamma (och berättat att syrran behöver en ny mobil…. helst en som håller för att en häst står på den, tyvärr är inte Corre-säkra produkter så vanliga…), tittat på CSI och House och tja… dagen har försvunnit, helt enkelt…

Jo, har pusslat också…
    
Kartongen ser ut såhär…
                

…och i lördags la vi ramen…

  
…och såhär ser det ut när det är färdiglagt idag…

 

       
1000 bitar som man på förhand inte alls vet vad de föreställer… Så jag började samla på röda bitar, "för det verkade finnas en del såna". Jo. Satt och svor över tåget i ett par timmar ;)

Imorron ska jag gå på föreläsning om etik. Och göra ett nytt försök att verkligen plugga. Läsa om hur Newton kan analyseras utifrån Marx historiematerialism. Och om man kan skriva om (natur)vetenskapshistoria utan att vara expert på fysik. Rätt intressant faktiskt =)

Anyway, nu ska jag sova. Och hålla tummarna för att värmeböljanb håller i sig, minus 10 grader igår på morronen, men bara minus 1,5 grad idag. Heja =)
Puss!

Comments are off for this post