Wouldn’t you think my collection’s complete?

Jan 12 2007 Published by under Vardagssnack

Look at this stuff
Isn't it neat?
Wouldn't you think my collection's complete?
Wouldn't you think I'm the girl
The girl who has everything?

Look at this trove,
Treasures untold,
How many wonders can one cavern hold?
Looking around here you'd think
Sure, she's got everything

I've got gadgets and gizmo's and plenty
I've got woozits and whatzits galore
You want thingamabobs? I've got 20!

But who cares?
No big deal,
I want more!

—-
Fick ett paket jag beställt från Discshop igår. Med Lilla Kycklingen (Disneyklassiker nr 45) och Disney Classic Collection-boxen (med klassiker nr 6, 7, 8, 10 och 11).
Så nu ser min Disney-hylla i TV-bänken ut såhär:
 

Och jag är galet glad. För nu saknar jag bara 5 av 45 Disneyklassiker. De som jag saknar finns inte att köpa på dvd längre,  utan man får glatt spara pengar och hoppas att de finns på tradera eller så…
Jag saknar
Klassiker nr 1: Snövit och de sju dvärgarna (finns av och till på tradera för galet mycket pengar)
Klassiker nr 3: Fantasia (finns också på tradrea ibland, för nästan lika mycket pengar)
Klassiker nr 17: Pongo och de 101 dalmatinerna (finns inte att få tag på…)
Klassiker nr 19: Djungelboken (det ryktas att den ska släppas på dvd i oktober i år, håller alla tummar för det)
Klassiker nr 38: Fantasia 2000 (dyker av och till upp på tradera, ganska dyr)

I februari släpps klassiker nr 46; Vilddjuren. Har inte sett den än och mina förväntningar är ganska låga, eftersom den har i princip samma handling som Madagaskar. Och Madagaskar var ju kul, men en film till om djur på villovägar från sin djurpark? Njaa… (synd egentligen eftersom Disney påbörjade Vilddjuren och Dreamworks sen kopierade konceptet och var något snabbare på själva film-görandet och fick ut Madagaskar först. Så nu verkar det som om Vilddjuren är en rip-off trots att det egentligen är tvärtom…)

Anyway - har blivit mycket sagor och Disney här nu den senaste tiden, sånt som händer, ber om ursäkt för min lite barnsliga sida som älskar tecknad film och sagor… ;)

Igår var jag en sväng på KB, fick tag på boken jag ville ha och fick ut mycket vettig information, känns bra.
Började dessutom läsa boken med nakna kvinnor och skelett på, är rätt intressant att läsa om kroppsföreställningar och liknande. Ska fortsätta läsa i helgen…

Idag har jag varit på uppsatsseminarium. Intressant, minst sagt… =P Tanten vars uppsats jag opponerade på före jul började med att säga att "ja, jag ska då inte läsa vidare på C-nivå, det ställs så mycket högre krav där, det är synd egentligen att det inte ställs högre krav på oss här på B-nivå".
Och sen höll hon en riktigt kass opposition på en uppsats, så för tantens del är det nog tur att kraven inte är högre på B-nivån, då vet jag inte hur det hade gått… =P Hon fokuserade på fullständigt ovidkommande detaljer och var galet rörig i sin framställning, inte bra…

Och jag ska vidare till C-nivå. Har iofs kommit in på psykologi-grundkursen jag sökte, men vill fortsätta med min idéhistoria. Vill ha en fil kand i det och känner mig nästan lite motiverad att skriva mer uppsats. Så galen är jag ;) Har skrivit min andra B-uppsats och känner att det är dags att gå vidare, satsa på lite högre hinder och förhoppningsvis inte slå ihjäl sig i landningen ;)

Jo, har gjort en annan vansinnnigt nödvändig sak idag (åh, fredagseftermiddagar, jag blir så kreativ och irriterande…;)..) Mailade Kanal 5 och skrev typ att "ni sänder några av världens mest sedda serier, varför skiter ni i er hemsida? Här står det att det är David Caruso som spelar Gil Grissom… Det blir bara fel och jag tittar i princip aldrig på svenska tv-kanalers hemsidor, jag går direkt till CBS, NBC, Fox eller ABC när jag vill veta något om TV-serier, svenska hemsidor suger och det är ganska synd…

Anyway, nu ska jag ut i köket och steka pepparbiffar. Och sluta svamla här… ;) På tal om att sluta med saker, jag borde sluta skräna "säääääventh häääääven, wheeeen aj siii theeeeeir happi faces, smiiiiiling back at me, sääääääventh hääääääven" varje gång Tuss råkar ha på TVn då Kanal 5 visar Sjunde Himlen. Jag tror jag är ganska påfrestande i längden… Stackars Tuss… =P
Puss!

Comments are off for this post