Winter just wasn´t my season…

Jan 16 2007 Published by under Vardagssnack

Idag har vädret varit underbart! Sju plusgrader, klarblå himmel och strålande sol, me like!
Har pluggat. Och varit ute och gått. Och pluggat lite till.
Ska alldeles strax läsa klart Body and Society. I förordet förklarades varför där var ett styckat får på framsidan. Det var visst ett konstverk. Och ville förmedla att vi är alla kött, eller nåt ditåt… =P

Imorron är det redaktionsmöte, äntligen =) Efter redovisningen. Måste bli klar… =P Ska läsa 30 sidor till, verkar vara vettiga sidor som jag nog kan använda till min redovisning (till skillnad från de 200 sidor jag läst innan idag, mummel..), sen är det Grey´s Anatomy och efter det ska jag skriva 2 sidor om  fårboken, Making Sex och den animerade filmen Skyline. Sen ska jag sova. Det blir nog toppen… =P

Lisa: tro inte att du är ensam om att ha en vit-saab-kobil, låt mig presentera kobils-klonen ;) Hittade den på parkeringen här utanför idag…
dsc00549_1168973965.jpg

Puss!

Comments are off for this post