På vinterpromenad

Jan 14 2007 Published by under Vardagssnack

Inte för att vara otrevlig eller så på något sätt alls, men: jag älskar den här vintern! Eller snarare avsaknaden av den. Det är toppen att kunna gå ut utan att halka omkull, att faktiskt vara för varm om händerna trots att de bara är instoppade i tunna fingervantar och att inte få ångest över att titta på termometern. Klimatförändring eller bara ovanlig väderväxling, välkommen hit för att stanna ;) För jag har inte riktigt återhämtat mig från vårens trauma med över 100 dagar snötäcke än. Jag jobbar på det, men är inte på något sätt redo att uppleva det på nytt. På länge… Har fått halv-ångest när det snöat de senaste dagarna. Som tur är har det 1) börjat regna strax därpå, eller 2) varit ett par plusgrader, så än är jag glad.

Igår var Tuss och jag ute och gick en sväng, besteg "berg" (stor stenkulle, måste klassas som berg…), tittade på solnedgången och hade det riktigt skönt.
utsikt2
Utsikt över Brunnsviken

utsikt
Mer utsikt över Brunnsviken…

sol1
Sol på väg ner…

snowberry
Fina små snöbär…

Igårkväll orkade vi inte göra så mycket, drack Kärlekste med små röda sockerhjärtan i, åt saffransbulle, tittade på underbara House och hade det riktigt mysigt… =)

Har lyckats sabotera min datakabel till mobilen, men som tur är har Tuss en likadan som jag kan låna… Hittade bilderna från Tivoli:
tivoli3
Delar av Tivolis entré…

tivoli1
Fint upplyst träd inne på Tivoli…

tivoli4
Det är lite mörkt (inte fotograf Lisas fel utan nog mer mobilens…), men Rob, Mipp, Tuss och jag.

tivoli2
Hmm… det blev mycket bättre utan människor i förgrunden ;) Riktigt nöjd med den här bilden av Slottet i bubblan och det vackert upplysta Nimb.

Idag ska jag plugga. Det är nog min enda plan för dagen, får väl se hur det går med det ;)
Puss!

Comments are off for this post