Nostalgica…

Jan 06 2007 Published by under Vardagssnack

Imorron är mitt jullov slut och det är dags att åka tillbaka till sthlm, vilket känns konstigt, både bra och dåligt på samma gång… Har hunnit med en hel del den senaste veckan iaf =)

Var hos Tuss i Höör i tisdags, åkte hem på eftermiddagen och slöade mest.. Slöade en del i onsdags ozzå, väntade på bättre väder som inte riktigt kom…

I torsdags träffade jag Elin, vi åkte upp i stan, snurrade runt en del och letade efter roliga saker på rean… Sen fikade vi, åkte till Hööks och Ekohallen, kollade på hästsaker men hittade inte direkt nåt jätteskoj… Var jätteskoj att träffa Elin igen, inte setts sen i somras…

Och igår fick syrran för sig att hon skulle vara stalledig, dvs hemma hela dan… Syrran blir rastlös alldeles för fort om hon inte får nåt att göra, så vi grävde runt lite i garaget och hittade en del kartonger med gamla saker i som vi sorterade… Hittade bilbanan och Duplot, hittade några väldigt gamla leksaker och ett berg gamla barnböcker… Som vi faktiskt kom ihåg en hel del av… Bland annat en av mina favoriter; Lambert det fåraktiga lejonet… ;) Och Gallavanter! Älska Gallavanter! ;)
         

Tittade lite i Min Skattkammare ozzå, en bok med många korta sagor/sånger/ramsor i… Galet skum bok… Berättelser om den lilla negerpojken Svarta Sambo (som bodde med mamma Svarta Mumbo och pappa Jumbo), om barn som blev slagna och annat konstigt… Rätt intressant med tanke på att det varit en debatt i Sverige och Norge om Pippi Långstrump, hennes pappa är juh negerkung och det låter juh rasistiskt… =P

Syrran hittade en uppblåsbar Marabou-fotölj i garaget ozzå.  "Åh, den har aldrig varit uppblåst, den måste jag ta in och blåsa upp"… Ehh…

Och hon pustade….


…och frustade…


…och sen gick något snett… ;)

Igårkväll kom Mipp hit, kollade på hans semesterbilder från London och satt och snackade halva natten. När Mipp åkte hem kl. 2.30 var det 8 plusgrader och fåglarna kvittrade. Ehh, jo… =P

Idag har syrran och jag varit i stallet. Körde Djingis och Kotten tillsammans med tre andra hästar, riktigt trevligt. Syrran och Kotten vinglade lite väl mycket och trillade ner i diket, så höll mig på betryggande avstånd ;) Sen åkte vi hem och käkade god smärgåstårta… Och nu är jag rätt trött… =P
Puss!

Comments are off for this post