Make it go away…

Jan 15 2007 Published by under Vardagssnack

Det är äkta skånsk vinter här uppe. Alla undrar vad det är för fel på vädret utom jag, som snarare undrade vad det var för fel när det var 10 minusgrader… ;)
Imorse var det 2,5 minus och snö. Iofs bara på gräsmattan, men dock avskyvärd snö. Så viskade "please, make it go away" till vädergudarna, och det dröjde inte länge innan det började regna. Och i eftermiddags var det uppehållsväder och 6 plusgrader, tackar =)

Har varit på uppsatsseminarium idag, trevligt… Och har pluggat en del. Ska sätta mig nu och börja läsa i boken med det styckade fåret på, weii… =P Imorron ska jag iväg till universitetet en sväng, låna lite böcker, köpa nån bok, registrera mig på kursen i etisk medicin och lite sådär. Och morgondagens stora utmaning: läsa ut får-boken, skriva 2 sidor om Skyline-filmen och sen förbereda ett 5min långt föredrag om det inför redovisningen på onsdag.

Tuss har fått extrajobb den här veckan, så han jobbar kl 19.00-06.00 med att bygga om en Hemköpbutik… ;) Så just nu är det bara jag hemma, lugnt och skönt men lite ensamt… Så nu ska jag dricka ett stort glas oboy – för sockerchockens skull – och plugga The Body and Society. Trots styckade får på omslaget…
Puss!

dsc00546_1168896712.jpg
Det var trots allt väldigt vacker imorse med snö och rosa gryning…

dsc00545_1168896746.jpg
Vår fina lampa som alltid lyser…

Comments are off for this post