Gnistrande…

Jan 22 2007 Published by under Vardagssnack

Så kom då snön…
Jag höll tummarna, hoppades in i det längsta att om den nu inte dykt upp än så kunde den väl hålla sig borta…
Men världen blir sådär underbart gnistrande i snö…
dsc00556_1169481546.jpgdsc00555_1169481524.jpg

Igår hyrde Tuss och jag bil. Körde först till Martin Olson, köpte hamburgare, bröd och kalkonskivor. Och 2kg Plopp till syrran ;)
Sen körde vi till ÖB, hamstrade balsam, shampoo tvål och popcorn… Körde vidare till IKEA, köpte taklampa, kuddfodral och en del smågrejer. Och värmeljus/blockljus så att vi klarar ett längre strömavbrott, fram till april eller så ;)
Körde en sväng till Lidl också, sen iväg till ICA och storhandlade mat. Så nu går det knappt att stänga varken kylen eller frysen…

Idag har jag varit på introduktion till C-kursen i idéhistoria, läraren verkar trevlig men pratar långsamt =P Vi var 8 st i klassen, jag och tre andra kom direkt från B-kursen. Och de var tre vettiga människor, inte hysteriska pensionärer, är tacksam!
På onsdag är det introduktion till uppsatsen. Och på måndag drar delkursen Teoretisk Orientering igång, ska börja läsa om Hermeneutik, vilket verkar lite halvsegt men ska nog överleva det…

Idag är för övrigt en bra dag, jag har fått ungefär 9000kr från CSN (eller fått är väl att ta i, fått låna stämmer bättre med verkligheten…), vilket kändes som en bra början på en ny vecka. Och jag har fått inregistrerat 4 poäng i Ladok för kursen om Kroppens idéhistoria, som slutade i onsdags. Fick dessutom Vg i betyg, vilket jag inte hade räknat med eftersom jag satt uppe till klockan 3 på natten och svamlade ihop min inlämningsuppgift… ;) Anyway, stolt över mig själv, ibland är jag riktigt duktig. Detta innebär dessutom att jag kan lämna tillbaka boken med det styckade fåret på till biblioteket, känns befriande… =P

Imorron börjar kursen i medicinsk etik, kurslitteraturen verkar superintressant och jag är galet motiverad, så håller tummarna för att kursen verkligen blir så bra och intressant som jag hoppas. Känns skumt att vara ledig en hel dag för att sen gå till skolan mellan kl. 18-21, men man vänjer väl sig…

På onsdag är det introduktion till C-uppsatsen mellan kl. 9-11. Därefter ville min B-uppsatshandledare ha "kvartsamtal" med mig, mellan 11 och kvart över… Han sitter en våning upp i samma hus, så jag slipper partikelförflytta mig så långt ;) Ska få betyg på uppsatsen vilket känns lite nervöst, men jag tror att jag är godkänd.
Sen är det redaktionsmöte i Kista på eftermiddagen, blir nog skoj =)

Nu ska jag ta en varm dusch. Det är 8,5 minusgrader ute och jag är vansinnigt glad att jag slipper gå ut mer idag… =P
Puss!

Comments are off for this post