Euphoria…

Jan 21 2007 Published by under Vardagssnack

Det…Snöar…Massor…!
Snö är egentligen ett självmordsbenäget fenomen; snö kräver minusgrader, och det kan vara väldigt gott om minusgrader fram tills dess börjar snöa, då är det plötsligt varmare än det varit någon gång tidigare under dygnet… Förstår inte riktigt meningen med det… =P

Idag ska Tuss och jag iaf trotsa snön, hyra bil och ge oss ut på storshopping. Till Ica, till IKEA, till Lidl, till ÖB och till Martin Olsson… Köpa mat, köpa mer mat, köpa lite småprylar. Och köpa godis i extremstorpack till syrran ;)

Igår var jag mest trött… Men hann ändå med att städa mitt "pluggbord", det är tänkt som ett soffbord/avlastningsbord men jag tenderar att dumpa alla kursböcker/anteckningar/markeringspennor/papper/annat-som-är-bra-att-ha där i en enda röra, dammsuga lägenheten och laga mumsigt curryris med kassler… =)

Kollade på dubbelavsnittet Euphoria av House ozzå, underbart bra =) Det känns lite hemskt att vi bara har tre avsnitt kvar på säsong 2 att se, blir så tomt när avsnitten tar slut… Men då kan man juh börja om på säsong ett igen ;) Så har Tuss och jag gjort med Vänner-dvdboxen under 2 år nu, ser typ ett avsnitt om dan och börjar sen om på säsong ett när säsong tio råkar ta slut… Syrran gör på precis samma sätt, fast hon har antingen Vänner eller CSI igång dygnet runt, så det går lite fortare för henne..

Anyway, dags att ge sig i kast med lavinfaran utanfört ytterdörren…
Puss! 

Comments are off for this post