Dagens ord: Annorlunda…

Jan 29 2007 Published by under Vardagssnack

Har precis kollat på Lilla Kycklingen med Tuss, har inte sett den innan (trots att jag är Disneyfreak har jag en del luckor…)… Den var… annorlunda… har inte riktigt bestämt mig för om det är bra-annorlunda eller dåligt-annorlunda än, men…

Syrran ringde; "Hej, Greg dör!"
"Huh? Va?" (hjärnkontoret jobbar febrilt med att sortera ut vilken Greg det kan röra sig om, vilka serier ser jag med en Greg i…?)
"Han döör! I CSI"
" Åh (jasså den Greg), neeej…!"
Fast det gör han nog inte… FanFiction är fascinerande men förvirrande… =P

Gjorde inte så jättemycket vettigt igår, men idag har jag hunnit plugga, promenera, dammsuga, duscha, kolla på Prix d´Amerique och reprisen av Grey´s Anatomy, chatta med syrran och Tob, diska två gånger, laga middag och tja… en studie i effektivitet ;)

Jo, har försökt komma ihåg hur HTML funkar. För typ 4 år sen kunde jag det jättebra, sen föll det i glömska. Så nu har det ungefär samma status som min spanska, jag kan titta på en text och förstå ungefär vad som händer, men jag kan inte prata eller skriva det… Lite illa, borde ta tillvara på det jag lärt mig bättre. Å andra sidan hade det blivit väldigt trångt i hjärnkontoret om all kunskap skulle ligga lättillgänglig, nu är den mer nerstoppad i ett oorganiserat arkivskåp… =P

Tittade på säsongsavslutningen av House, säsong 2 igår. 2 gånger. På rad. Först en gång. Och sen en gång till, fast med kommentatorspår, riktigt intressant att höra hur producenterna hade tänkt och vilka problem de haft och sådär…
Och jag var lite irriterad i förväg. För (och läs inte detta om du vill bli överraskad när du ser säsongsavslutningen, å andra sidan är det svårt att bli överraskad eftersom det står på DVD-omslaget, men iaf..), återigen skjuter de folk i säsongsavslutningen… Jag följer en hel hög serier, och de har det senaste året slutat med väldigt mycket skjutande…:
* CSI – Brass blev skjuten
* CSI miami – Marisol blev skjuten (när rödtott äntligen var lycklig, snyft…)
* Las Vegas – Ed Deline blev skjuten
* Crossing Jordan – Woody blev skjuten
* dessutom vet jag (som inte är i takt med TV4) att någon blir skjuten i nästa säsongsavslutning av Crossing Jordan, för det avsnittet har jag redan hunnit se…
* och nu också House…
Det måste finnas nåt kreativare sätt att sluta en säsong / göra sig av med folk???
Men House var annorlunda. Inte som de andra. Utan annorlunda. Bättre. Och underbarare. Det var mer…invecklat… man behövde verkligen koncentrera sig i 43 minuter, konstant, sånt gillar jag… =)

Imorron ska jag till skolan, seminarium om Hermeneutik, som jag tror att jag fått grepp om. Ska läsa lite till imorron, så blir det nog bra… På tidsag ska jag sitta hemma och plugga till Etiken börjar kl 18. Och på onsdag är det uppsatsseminarium, sen är jag färdig i skolan för denna veckan ;) Blir 4 rätt intensiva veckor nu tills den teoretiska orienteringen är klar. I slutet av februari får jag mindre tid i skolan och betydligt mer tid att ägna åt min uppsats. Gulp…!

Jo, har läst en skönlitterär bok för första gången sen i oktober. Vet inte hur många hundra sidor kurslitteratur jag plöjt sen dess (det rör sig om ca 600 sidor de senaste 3 veckorna, så…), men har inte hunnit läsa vanliga böcker… Men nu hann jag läsa Camilla Läckbergs Olycksfågeln. Och den var toppen, precis som hennes andra böcker varit… =)

Anyway, nu ska jag sova.
Puss!

Comments are off for this post