100 poäng =)

Jan 25 2007 Published by under Vardagssnack

Juppz, 100 högskolepoäng inregistrerade i Ladok.
Jämnt och snyggt.
Nästan synd att störa…
Men bara nästan ;)

Morgonen blev lite… annorlunda…
Blev uppring när jag var lite halvvaken; "hej, jag har ett problem…"
Kände mig lite speciell när fortsättningen löd: "…och du är den enda som kan hjälpa mig…".
Fast det var inte så mycket problem, mest rådgivning.
Syrran skulle välja lite egna kurser till andra året i gymnasiet.
Och i vanlig ordning finns det alldeles för många roliga kurser och alldeles för få poäng… ;)
Men tror jag var till lite hjälp iaf, redde ut att matte C mest är onödigt (om man inte vill bli ekonom eller fastighetsmäklare, och det verkade hon inte ha några planer på…), då verkade danska och specialidrott mycket vettigare… =)

Annars har jag inte gjort så mycket idag, pluggat lite om Hermeneutik, är typiskt segt men tror jag förstår iaf en liten del av det jag borde… Har städat datorn lite också, hittade massa saker jag glömt bort alldeles… Upptäckte att jag intervjuat Mipp om hans syn på adoption, att jag har en mapp som heter "bra-att-ha", där jag inte har en susning om innehållet och att jag nog borde städa datorn oftare… =P

Jag älskar den här reklamen.
Den är riktigt snyggt gjord.
Och hästar är något av det vackraste som finns.
Och hästar ger allt.
På söndag är det Prix d´Amerique, ska bli intressant att se hur det går.

Tuss och jag hade hysteriskt roligt åt reklamen från områdets pizzeria idag… Nej, svenska är inte deras modersmål och jo, jag skulle säkert vara lika rolig om jag försökte formulera reklamblad på typ…de flesta språk, men…
* Kebab tarlik (kebaben tar lik?? Aouch…)
* Vegetarisk sallad (ähum… jo, jag förstår principen, där är kyckling i kycklingsalladen och räkor i räksalladen, men sallad är vegetarianismen fulländad för mig…)
* Björnssallad (nej, principen ovan stämmer inte, här fanns varken björn eller Björn i salladen… däremot musslor… undrar om musslan heter Björn…?)
* Tofisksallad och Skinkasallad (kommentarer överflödiga..)
* Vi har goda kvalite´ och goda smak (tvivlar jag inte alls på..)
* Dessutom är hela reklambladet pyntat med järneksblad och rubrikerna tryckta i ett juligt typsnitt, trots att det är typ det tredje reklambladet vi får sen i julas…

Anyway, dags att sova och sluta vara rättstavningsnisse…
Puss!

Comments are off for this post