Till Tuss… Och syrran…

Dec 19 2006 Published by under Vardagssnack

Till min Tuss som går omkring och nynnar.
Och till syrran, som lyssnade så mycket att den ligger överst på min "25 mest spelade låtarna" på Itunes.
Ohotbar.

 

Var på uppsatsseminarium idag, min uppsats blev inte alldeles totalsågad, vilket känns bra. Hann med en sväng på KB också, ska analysera något till kursen i Kroppens idéhistoria. Detta något kunde vara en bok, ett citat, en film, ett konstverk osv… Kom att tänka på en konstutställning jag var på för några år sen på malmö konsthall. Den handlade just om kroppen och kroppsuppfattning. Och, eftersom allt publicerat i Sverige finns på KB, har jag hittat moderna museumets katalog om utställningen. Där stod en hel del intressant och nu hoppas jag på att det är okej för min handledare att jag väljer något så pass nutida. Annars borde jag ha en plan B, vilket jag inte har.. =P Får fundera på det…

Imorron gör jag som flyttfåglar och andra smarta varelser; heading south for the winter… Ska på seminarium på förmiddan, sen hem och packa och därefter till tåget. Ska bli skönt att komma ner och träffa familj och vänner. Ikväll snöar det dessutom här, så det känns som det är läge att fly…

På torsdag ska Tuss och jag till Köpenhamn och julmarknaden på Tivoli, tillsammans med Lisa, Mipp, Dennis och Rob. Ska bli toppen.

Anyway. Nu ska jag läsa Soranos Kvinnolära. Ska kunna diskutera det på seminariumet imorron, så borde iaf ha läst igenom det… Sista ansträngningen före jul.
Puss!

Comments are off for this post