Äntligen!

Dec 02 2006 Published by under Globen Horse Show

Jo, ikväll är det äntligen dags för Globen och Stockholm Horse Show, ska bli rikigt skoj =) Ikväll blir det jokerhoppning, fyrspann, horseball och show. Imorron ska vi först titta på hoppning på förmiddagen, och på kvällen är det stor show med maskeradhoppning, ponnyhoppning å massa annat =)

Syrran kom hit i torsdagskväll, packade upp sin resväska så vardagsrummet ser ut som en krigszon och tittade på Robin Hood halva natten.,.. ;) Igår var vi en sväng på KB, en sväng i stan och sen på naturhistoriska riksmuseet, tittade på dinosaurer och andra djur och dessutom en grymt häftig Imax-film om Amazonfloden. Och hindrade syrran från att köpa upp hela presentshoppen ;) På kvällen tittade vi på film och käkade pizza, riktigt lata…!

Idag har vi tittat på Aristocats och nu är väl planen att gå en sväng i stan. Och hindra syrran från att öppna alla luckorna i adventskalendern, helt hopplös… ;) När vi var små kunde man efter första decemberhelgen hitta chokladkalendern under hennes säng. Fullständigt slaktad och sönderriven… Varje år. Så håller julkalendern under uppsikt ;)

Idag kommer Tuss äntligen hit igen efter att ha varit i Höör sen i måndags. Ska bli skoj att höra hur det har gått för företaget på julmarknad. Och att få pussa på min Tuss, saknar honom…
Puss!

Comments are off for this post