5 tuss-år!

Dec 04 2006 Published by under Vardagssnack

Idag har Tuss och jag varit ihop i fem år. Underbart och himla rätt =)

Nyårsafton för snart 5 år sen. Together 4-ever =)

Syrran och jag ägnade förmiddagen åt att slöa och titta på film. Sen gick vi i stan en sväng, syrran lyckades kvadda sina skor så vi fick köpa nya… Syrran kvaddar det mesta, mobiler, kläder, skor, hörlurar, väskor, listan är lång ;) Men hittade snygga å inte alltför dyra skor. Vilket var tur eftersom det ösregnade och dragkedjan i hennes gamla stövlar inte gick att stänga… Hon hittade dessutom ett par shorts hon letat efter länge på Stadium, trots att jag försökte övertyga henne om att det inte var säsong…

Sen åkte vi hem och åt lite, följde henne till tåget sen. Ekiperad i nytt linne, ny jacka, nya vantar och nya skor, lämnade tillbaka det lånade barnet i bättre skick än jag fick henne och hoppas på att få depositionsavgiften tillbaka ;)
Mamma blev lite väl entusiastisk när hon skulle boka syrrans tågbiljett på SJs hemsida, hon hittade funktionen "välj platsegenskap", blev knasig och bokade "djur tillåtet"-plats till syrran. Så hon fick åka cirkusvagn hem med en hög hundar och andra djur… ;)

Nu har Tuss och jag kollat på csi:ny och Crossing Jordan, och det börjar dra ihop sig till sovdags.
Puss!

Comments are off for this post