Tvättmaskinsfotograf

Nov 23 2006 Published by under Vardagssnack

Igår satt jag i Kista och layoutade tillsaammans med Elza i sex timmar… Efter fyra fick vi hjälp av Oscar. Vilket var bra eftersom han kan layouta. Inte bara genom trial by väldigt mycket error, som jag och Elza, utan hyfsat smidigt ;)
Ska till Kista halv 2 imorron och slutföra layouten. Det blir så fint, älskar att göra tidning =) Har varit på specialuppdrag i tvättstugan idag, fotat tvättmaskiner ur 31 olika vinklar. Ehh, jo. Konstiga artiklar kräver konstiga bilder. Var på ICA med Elza igår och fotade soppburkar… Allt för konsten ;)

Idag har jag… Sovit. Tror jag. Vaknade med huvudvärk och en massa otrevliga förkyldningssymptom. Så sov en timme i förmiddags. Och en och en halv timme i eftermiddags. Och ska alldeles strax sova igen. Fast mår mycket bättre nu, så det har nog hjälpt, även om jag inte har fått så mycket gjort idag.

Tuss köpte glittrande cider till mig. Grymt god och sådär vansinnigt mysig att bara sitta och titta på…  ;)

Har pratat med syrran, hon hade visst glömt att hon ska hit om en vecka, men när hon insåg att det var snart kom hon på en massa saker hon ville göra här. Typ shoppa. Och titta på utdöda djur. Var visste hon inte riktigt, men har en känsla av att hon menade på Naturhistoriska Riksmuseet…

Anyway… Sovdags. Imorron layout. På lördag ska jag nog till KB, där är mysigt att sitta och läsa.
Puss!

Comments are off for this post