Söndagstankar

Nov 26 2006 Published by under Vardagssnack

Helgen har gått grymt fort och jag hinner knappt med… Tuss och jag var en sväng i Solna Centrum idag, Tuss hittade snygg datorväska och lite etiketter som han behövde. Och jag köpte uppladdningsbara batteri  batteriladdare, upptäckte att min digitalkamera äter 2 batterier på knappt 10 minuters fotografering, inte ekonomiskt hållbart i längden… Köpte nya hörlurar till datorn, jättesöta och rosa =) Fick bara ljud i höger öra på de gamla, inte kul. Kom ihåg att köpa kuddar till mobilheadsetet ozzå. Och sen blev jag blixtförälskad i en underbar rosa yogamatta. Så nu ska jag… ehh… börja med yoga, I guess…?

I fredags var jag i Kista och layoutade tillsammans med Elza och Oscar. Vi blev i princip klara med tidningen, är galet nöjda och ska bara snabbt titta igenom resultatet en gång till innan den skickas till tryck på onsdag. Känns riktigt bra =)

Och igår satt jag på KB ett par timmar och läste. Blev äntligen klar med Lars Johan Hiertas Tal och motioner, vilket kändes jättebra. Ikväll inleder jag 96 timmars uppsatsmaraton, ska vara klar på torsdag när syrran kommer hit. Eller iaf så gott som klar. Har till den 6e på mig att bli alldeles jätteklar. Det ska gå. 15 sidor med 1,5 radavstånd är pice of cake, har jag inbillat mig.

Var i tvättstugan och fotade lite till tidningen i torsdags. Vi har 2 tvättstugor på området. Vi brukar alltid tvätta i samma, tror det var andra gången på nästan två år som jag var i tvättstugan vi inte använder. Visade mina bilder för Tuss och sa att jag varit i båda tvättstugorna och tagit dem. Tuss tittade på bilderna och  uttryckte förvåning över att maskinerna var så turkosa i tvättstugan vi aldrig använder. Men maskinerna ser precis likadana ut på båda ställena, de är precis lika turkosa…
Detta hade egentligen inte varit så konstigt, om det inte varit för att det oftast är Tuss som tvättar. Har skickat iväg honom till tvättstugan nån gång i veckan i snart två år, och han känner inte igen maskinerna? Så nu är ju frågan; var tvättar Tuss? Får nog skugga honom nästa gång och se om han går ner till nån å och blötlägger tvätten, eller vad han har för sig… ;)

Nu ska jag äta middag. Sen skriva uppsats.
Puss!

Comments are off for this post