NusseTusseLusseKatt

Nov 16 2006 Published by under Vardagssnack

Okej, inte riktigt lika tidigt som förra året, men idag har Tuss och jag bakat lussekatter. De blev riktigt många och riktigt goda. Så ikväll har vi festat på lussebullar och te med julsmak, toppen! Använde mumsig saffran, skördad i år, från företaget som antagligen inte ska heta Kryddmästaren utan Trema Trading, eller nåt liknande.

I övrigt har det varit en ganska slö dag. Känns hemskt att konstatera, men det började skymma tjugo i tolv idag. Mamma ringde från La Gomera, där var 27 grader och sol. Hon undrade när jag hade tänkt emigrera söderut.. ;)

Imorron ska jag till KB och läsa böcker från 1800-talet. Ska bli intressant. Fick ett häfte med förhållningsregler, man får inte anteckna i böckerna eller använda dem som underlag när man skriver. Inte fästa markeringar i böckerna, inte kopiera och inte luta armarna mot boken när man läser. "I find that people who don´t respect books have a general disregard for keeping things whole" (Lady Heather i CSI, I couldn´t agree more…).

La upp mötesprotokollet från redaktionens årsmöte i vår internkonferens. Får till svar "Grymt seriöst att skriva närvarolistan i bokstavsordning! Louise for President!" och sedan ett "Håller fullständigt med! Louise for dictatur!"… Så, jag är bevisligen grym på att skriva mötesprotokoll… ;)… (Tss, klart jag skriver i bokstavsordning, då kommer ju mitt namn överst på listan ;)..).

Ska spela lite need for speed nu, sen dags att sova. Annars kommer jag garanterat att somna mitt i böckerna imorron. Inte bra. Alls.
Puss!

Comments are off for this post