Nulla dies sine linea…

Nov 27 2006 Published by under Livet som student

(Ingen dag utan en rad)

Har skrivit lite uppsats idag. Såklart inte så mycket som det var tänkt, men börjar komma igång. Har nog fått kläm på hur man skriver fotnoter ozzå. Hoppas jag… =P Imorron ska jag vara fullständigt socialt isolerad och skriva 24/7, i princip. Är min målsättning.

Tuss åkte till Höör idag, så jag är alldeles ensam tills syrran kommer hit på torsdagkväll. Har inget emot att vara ensam, men man känner sig alltid lite extra ensam när man vet att ingen kommer dyka upp på flera dagar. Så för att råda bot på ensamheten pratade jag med mamma i telefon i 2,5 timme… =P Fast var typ en vecka sen jag pratade med henne sist, så…

Imorron ska jag alltså skriva. Och tvätta. Och åka till universitetsbiblioteket och hämta en bok jag beställt. Med den minst sagt fascinerande titeln "Rikets höglofl. ständers constitutions-utskotts wid 1840 års riksdag afgifne memorial angående national-representationens ombildning : jemte de i anledning deraf hos hederwärda bonde-ståndet hållne discussioner och fattade beslut".
När slutade man använda dubbel-v på det sättet? Och vad sjutton är "höglofl" förkortning för? Vad Rikets Ständer är vet jag. Problemet är att halvdyselektiska jag ofta läser Rikets Stränder och fattar noll. Stränder och ståndsriksdag hör inte ihop…
Hittade en fascinerande stavning av "kvävas" ozzå. "Qväfvas". Varför göra det lätt för sig?

Nu ska jag skriva några rader uppsats till. Sen sova.
Puss!

Comments are off for this post