IT-handikappad…

Nov 08 2006 Published by under Vardagssnack

Internet har bråkat de senaste två dygnen. Misstänker att någon på Tele2 råkat snubbla på nån sladd eller nåt ditåt… Och jag känner mig vansinnigt handikappad utan internet. Plötsligt finns det så mycket man skulle behöva kolla upp. Och fixa. Och läsa. Och blogga. Och det går inte… Illa…

Idag har jag pluggat. Och varit på redaktionsmöte i Kista. Var bara Elza och jag men det tog ändå (just därför?) två och en halv timme. Men vi hade riktigt trevligt så det gjorde inte så mycket… Har börjat leta ny chefredaktör/vice chefredaktör/ledamot eftersom det är dags för byte vid årsskiftet. Går väl sådär. Men eftersom vi ingår i, fel, är valberedningen fick vi en del gjort idag =) Och på måndag ska vi börja layouta nästa nummer, blir toppen!

Imorron är det dags för sista seminariumet före uppsatsskrivandet. Har inget schemalagt förrän 6 december, känns lite halvknasigt men med tanke på att jag knappt börjat med uppsatsen än behövs nog tiden…

Och nu är det nog dags att sova snart…
Puss!

Comments are off for this post