Havet är djupt!

Nov 15 2006 Published by under Vardagssnack

Nu har Tuss och jag kollat på Den lilla Sjöjungfrun, älskar den… =) Alldeles för länge sen jag såg den. Och nu vandrar Tuss omkring och sjunger att "Havet är djupt" ;)

Var på kungligt äventyr på Östermalm idag, skulle till KB men tog såklart fel uppgång från tunnelbanan och hamnade snett… Mipp, det är inte bara du som går vilse där.. ;). Men hittade rätt och fick ett fint lånekort, så imorron ska jag beställa fram lite böcker från artonhudrafrösihjäl…

Sen åkte jag till Kista, träffade Elza som var om möjligt ännu gladare än jag över att ha köpt Den lilla Sjöjungfrun =) Och redaktionen samlades för ett årsmöte som varade i hela 3 minuter *swoosh* Lyckades iaf bli vald till vice chefredaktör utan att nån protesterade. Ska alldeles strax skriva rent mötesprotokollet, inte så mycket att skriva när mötet varar i 3 minuter…

Och nu sitter jag och väntar på att syrran ska logga in på msn så jag kan skicka en låt till henne. Hon ringde mig innan (och störde mitt i filmen, illa.. ;)..) och sa att "hej, jag behöver hjälp, vad heter den här låten, du vet.. ehh.. vänta, du ska få höra den snart… nu… alldeles strax.. jo, nu, den här låten, vad heter den???", så ska försöka vara snäll och hjälpsam och skicka (förhoppningsvis rätt) låt till henne.

Imorron ska Tuss och jag fira "nästan-lucia" och baka lussekatter. Blir jättemysigt. Har köpt massor av mjöl. Och jäst. Och saffran. Och russin. Mums =)

Planen för resten av veckan är att börja skriva uppsats. Borde kunna skriva runt 8 sidor på det materialet jag har nu, så ska bara få för mig att öppna böckerna… ;)
Puss!

Comments are off for this post