Experimentera mera!

Nov 01 2006 Published by under Vardagssnack

Note to self: glöm gårdagens note to self, gummistövlar hade bara varit fånigt…

Det har kommit massor med snö! Bara sådär… Blåser en hel del också, vilket är synd, vill ha stilla, vackert och romantiskt snöfall, inte hård, påträngande snörök… Såg ut som en vandrande igloo när jag kom hem efter att ha gått från tunnelbanan i motvind, ingen höjdare..

Södertälje var trevligt, det låg faktiskt så långt söderut att det inte hade snöat där när Jannike och jag kom dit.. ;) Fast sen kom snön dit också. Tom Tit var helt okej, blev lite besvikna på att där inte var så många häftiga grejer som vi tänkt oss (läs: dags att inse att man börjar bli för gammal?). Men vi lekte med såpbubblor, spelade ett jättestort labyrintspel, undersökte hur kroppen sitter ihop, tävlade mot en robot i att bygga torn av klossar och hade det rätt skoj i ett par timmar.. =) Och presentshopen var riktigt rolig, fast köpte bara med mig ett ägg med hoppande lera.. *ehh*… Hade jag haft mer pengar hade jag köpt en Galileisk termometer med små söta saker som flyter omkring. Och Newtons vagga… Och söta kort… Och
en materialsats för att göra egna studsbollar…. Och… Och… ;)

Lyckades dessutom ta oss ifrån Södertälje strax innan rusningstrafiken kom loss och det började snöa på riktigt. Sen dess har pendeltågen haft förseningar på upp mot 90 minuter. Vårt tåg var försenat 2 minuter, det är hanterbart… ;)

Var jätteskoj att träffa Jannike iaf, nu ska hon ner till Malmö och göra ett reportageprojekt resten av terminen så lär inte ses förrän jag kommer ner till jul.

Imorron ska jag sitta hemma och plugga hela dagen. Så att jag kan få städa bort den enorma högen av anteckningar och kompendier från mitt skrivbord. Så att man ser att det faktiskt är ett bord och inte en enda stor pappershög… Det hade varit trevligt… ;)
Puss!

Comments are off for this post