1-års jubileum!

Nov 03 2006 Published by under Vardagssnack

Juppz, idag är det precis ett år sedan jag började blogga… 303 inlägg, 72 bilder och 85 kommentarer är inte illa =)
Gillar att blogga. Och gillar bloggar som fenomen, att kunna skriva lite vadsomhelst och låta andra läsa. Som Lunardagbok fast utan den läskiga huvudfotingen Bjarne… ;) Lunar ja… Borde avregistrera mig, ska bara spara ner allt jag skrivit i dagboken där. Vill inte kasta bort hela min 14-isdagbok ;)

Var i skolan i förmiddags, ganska tråkigt seminarium… Som dessutom drog ut på tiden så jag missade min buss.. =/ Fast gick ner till tunnelbanan och då kom mitt tåg precis, så det löste sig. Trots att det var 10-minuters trafik… På grund av vagnbrist. För SL hade helt missat att löven skulle trilla ner från träden i år. Också… ;)

Det blir mörkt för tidigt för mig, jag är sömnig nu och klockan är bara halv 5… Ajja, vaknar nog till liv så småningom. I helgen ska jag läsa texter till nästa veckas seminarium. Och skriva klart min hemtenta.

Ikväll är det Crossing Jordan, vilket alltid är skoj =) Kollade på CSI:miami igår… Stackars rödtott som blev utan fru… =P Å andra sidan; Grissom i CSI är lite lätt ensam, Mac i CSI:NY sörjer sin fru som dog i 9/11, och CSI:Miami hade ju inte varit samma sak med en lycklig Horatio… ;)

Jo, mamma ringde idag. Vet egentligen inte vad (om) hon ville. Mer än att be mig att kolla upp om Mike överlevde bilkraschen till nästa säsong av Desperate Housewifes… ;)

Nu ska jag fortsätta på julmusik och försöka vakna… Är helt fel tid att sova nu, då kommer jag aldrig somna ikväll… =P
Puss!

Comments are off for this post