Under the weather…

Okt 07 2006 Published by under Vardagssnack

Vädret idag har varit riktigt deprimerande, regn i massor.. Och brist på dagsljus, usch… Och nu är det definitivt nattmörkt, illa. Är iaf befriad från matlagning idag, har lämnat över uppdraget som head-chef till Tuss, som ska laga kalkonlindad sparris med chilisås på risbädd, mums =)

Kände mig jättemotiverad att läsa Freuds Drömtydning imorse. Läste en artikel om Freuds divan i DN (älska DNs kultursidor..) när jag åt frukost. Sen försvann motivationen. Så jag har bara läst inledningen idag. Vilket iofs blev 40 sidor, så… Ska ta itu med de övriga 150 sidorna jag ska läsa imorron. 

Funderar på att läsa nån kurs psykologi. Tycker det är grymt intressant. Inte så att jag tvunget vill bli psykolog, utan bara för att det är fascinerande. Och jo, nån gång borde jag sluta plugga saker som fascinerar mig och skaffa mig ett jobb… Eller bli insnöad docent, eller nåt… För jag kan inte tänka mig att tvinga mig till att läsa något som inte intresserar mig i flera år bara för att få ett jobb. För är inte vägen intressant, hur vet jag då att målet är det? Och egentligen, med tanke på arbetslösheten hos akademiker, borde jag inte bli målare istället? Problemet är att jag är teoretisk, betydligt mer teoretiskt än praktiskt lagd. Gör det mig dömd till en karriär med hög arbetslöshet? =P

Ska ägna kvällen åt att mysa med Tuss och titta på inspelade avsnitt av coola House. Blir en lugn helg med mycket plugg för oss båda. Just det, har nog inte gett Tuss upprättelse, men hans datormöbel blev jättefin, inga avsågade fingrar eller konstiga hål i väggarna eller andra incidenter heller… ;)

Nu: middag!
Puss!

Comments are off for this post