Trött…

Okt 14 2006 Published by under Vardagssnack

Jo, är rätt seg, sov dåligt inatt och har ägnat hela dagen åt att plugga. Men nu är både instuderingsfrågor och uppsats klara, ska läsa igenom dem lite snabbt imorron och sen maila iväg dem. Så är det överstökat.

Imorron ska jag till biblioteket och lämna tillbaka lite böcker. Tror jag. Eller så lånar jag om dem över nätet och väntar med att släpa iväg dem till jag känner att jag har lust… Får se vad som händer..

Har ägnat kvällen åt att slöa framför skumma tävlingsprogram på tv4. Och att laga mat, head-chef fixade favoriträtten kyckling och persikor under mandeltäcke med mangochuteneysås och ris, blev jättegott =)  Pratade med mamma ozzå, hon lovade att låna ut pengar till mig, vilket är bra. Ozzå påminde hon mig om att pappa fyller år på tisdag, vilket också är bra för det hade jag glömt…

Anyway, ska lägga mig i min stora mysiga säng och läsa lite. För läsa gör jag ju… aldrig? =P 
Puss! 

Comments are off for this post