Skor: mission completed…

Okt 30 2006 Published by under Vardagssnack

Var i stan i två timmar idag. Tillsammans med en hysterisk mängd fjortisar. Kom på att det nog var novemberlov, helt missat det eftersom jag inte har nåt själv… =P Och jo, dessutom var där en hel del mammor som kom ut ur buttricksaffären med djävulens treudd uppstickande ur nån påse.

Sprang in i tre Din Sko affärer inom ett område av max 50m (seriöst, det kryllar av dem på Drottninggatan, finns det verkligen kundunderlag för alla??) och lyckades till slut hitta ett par vinterskor. Det är kanske inte skorna med stort S, men de satt bra och är varma, och det är nog faktiskt huvudsaken..

Snurrade in en sväng på The Body shop ozzå, fullständigt livsfarligt… ;) Hittade mysig mandeloljekräm till mina händer, mysigt lypsyl som smakar mint, ny nagelborste och "bodybutter" som luktar passionsfrukt… Mums ;)

Har varit plusgrader idag, men å andra sidan en rå luftfuktighet på typ 200%, så rätt kallt och lite halv pingvin-varning…

Seminariumet imorse gick rätt bra, även om texten om Annalesskolan var grymt tråkig och jag inte orkat reflektera så mycket över vad det var jag läst… Nästa seminarium är på fredag, ska läsa en hel hög texter i ett kompendium. Är rätt skoj att få läsa kortare utdrag ur flera olika texter, istället för bara en bok. Man får så många fler vinklingar på ämnet å sådär…

Ska ägna kvällen åt CSI:NY. Och Crossing Jordan-repris om jag orkar… Har precis diskat och duschat. Head-chef orkade inte riktigt engagera sig idag, så det blev pizza… Inget större fel på det… =)
Puss!

Comments are off for this post