Regning tisdag…

Okt 31 2006 Published by under Vardagssnack

Noto to self: det var ett misstag att köpa vinterskor igår, borde ha köpt gummistövlar och våtdräkt…

Idag har jag varit hemma och tittat ut på allt regn och varit glad att jag sluppit gå ut. Har skrivit lite om Watsons syn på darwinismen och läst en tråkig text om vetenskapshistoria och vetenskapssociologi. Annars har det inte hänt så mycket, rätt lugnt och skönt…

Syrran ringde, vet egentligen inte varför men tror hon hade för lite att göra i skolan… ;) Och så undrade hon om jag kunde ringa ett telefonnummer jag skulle få av henne nångång… För numret gick till stockholm och jag var ju redan i stockholm, så det passade bättre om jag ringd.. ehh… Men ska ringa till Ponnytravförbundet och fråga om 1) min travlicens finns kvar i deras register, trots att det är några år sen jag betalde årsavgiften, och 2) om jag kan göra om licensen till en tränarlicens. Så kan jag stå som tränare till Carmenco. Blir nog bra. =)

Ungen som bor ovanför oss hade hysterisks utbrott imorse. Igen. Underbart att vakna halv 7 av en unge som gallskriker och baknar i golvet… Ännu underbarare en halvtimme senare då ungens mamma tappat tålamodet och stämmer in i gallskriket. Sen dröjer det inte länge förrän de smäller i dörrar. Och kastar saker omkring sig. Och välter ner saker. Och efter ungefär en och en halvtimmes konstant skrikande har mamman äntligen fått på ungen ytterkläderna och släpat ut honom i trapphuset. Där skriken ekar ännu mer. Och, efter ungefär två timmar har ungen satt sig i vagnen och gått med på att åka till dagis. Idag också. Bara för att göra om samma procedur imorron.
Tillråga på allt heter ungen dessutom Elmo. Det är väl typ en av mupparna? För mig är ungen en mupp iaf… =P

Nu är det extralång säsongsavslutning av Desperate Housewifes, så ska engagera mig lite i den. Imorron ska Jannike och jag till Södertälje, gå på Tom Tit och äta picknick.
Puss!

Comments are off for this post