Onsdags-seg…

Okt 11 2006 Published by under Vardagssnack

Är lagom onsdags-seg idag… Var på seminarium i förmiddags, diskuterade Freud och Watson. Sen var jag hemma en sväng, för att sedan sticka till redaktionsmöte i Kista. Tittade lite efter vinterjacka och -skor, men hittade inget riktigt skoj… =P

Okej, bra. Kan vi vara överens om att TV-licensen ska bort nu då? Känns fullständigt meningslöst att betala ett par tusen varje år för att SVT ska hålla på med vad de kallar för public service, trots att de i själva verket inte vill något hellre än att vara som TV 3 och Kanal 5. SVT drar dessutom in massor av pengar på att vara sponsrade, trots att de inte får sända reklam… Dessutom känns det som om SVT är så desperata att få unga tittare att de totalt missar vad tittarna vill ha. 

Planen för resten av veckan är att ägna torsdag och fredag åt att göra klart instuderingsfrågot och 5 sidor uppsats till första delkursen, så jag äntligen blir av med den. Lördag och söndag ska jag ägna åt att läsa om fascism, närmare bestämt Hitlers Mein Kampf, Erik Fromms Flykten från Friheten och Hannah Arendts Origins of Totalitarianism. På måndag är det seminarium, och sen har jag en hel vecka på mig att läsa texterna om kvinnokamp inför sista seminariumet, vilket nästan känns lite lyxigt… 

Och nu ska jag nog sova, är rätt seg… Ska kolla runt bland lite andra bloggar, försöka bli av med hickan jag drabbats av och sen sova. Blir nog jättebra.
Puss!

Comments are off for this post