Oktober…

Okt 01 2006 Published by under Vardagssnack

Så var det ny månad. Oktober är så definitivt höst. Fast har varit ganska varmt här. Ösregnade lite i natt men sen kom solen… =)

Har varit lat hela helgen, spelat Sims och tittat på Fem myror är fler än fyra elefanter. Nostalgi ;) Upptäckte att där var delar som jag inte alls känner igen. Om det sen beror på att det är typ 13 år sen jag såg dem sist eller att jag faktiskt aldrig har sett dem vet jag inte… =P

Och ikväll har jag läst Om arternas uppkomst. Inga fler duvor, som tur var. Däremot insekter och fåglar som inte kan flyga. Och växter. En hel hög med växter jag inte kommer ihåg namnen på… =P Anyway. Borde egentligen ha läst 25 sidor i Menniskans härledning och könsurvalet också, men glömde att låna den och glömde dessutom att köpa den som kompendium, så ska ut på google och smurfa rätt på vad den kan tänkas handla om. Kan gissa mig till att det skulle kunna handa om att människan är släkt med apor, men det återstår att se… Och imorron blir det seminarium om Darwinism. Blir nog kul.

Är rätt trött så ska nog sova alldeles strax.
Puss!

Comments are off for this post