News form Nowhere

Okt 05 2006 Published by under Livet som student

Jo, ägnat dagen åt ännu en utopi, News from Nowhere av William Morris. Inga pengar, fullkomlig lycka och yadayada här också. Fast folk blir lyckliga av att arbeta, arbete ska vara skapande och kreativt. Och den här boken slutade lite annorlunda, snubben (som faller i sömn i slutet av 1800-talet och vaknar upp nångång runt 2003, verkar vara farligt att sova…) får inte stanna i det utopiska London, han blir tillbakakastad till sin egen tid. Måste kännas hårt…

Det är typ vad som hänt idag. Imorron är det seminarium om dessa utopier. Vår seminarieledare har utopier som sitt specialintresse, så kan nog bli intressanta diskussioner. Efter det ska jag kanske fika med Susanna, får se vad som händer. Och sen är det helg =)

Och helgen ska ägnas åt att läsa Freuds Drömtydning, har en känsla av att jag inser att jag inte är så frisk som jag försöker inbilla omvärlden. Lider säkert av både det ena och andra… Hu… Psyko-hypokondrier. Illa.

Nu ska jag installera Liza Marklunds spel Dollar på datorn för att se om det är lika misslyckat som alla recensenter tycker. Och sen är det csi:miami, och det är juh alltid trevligt =) Och snart är det helg, wiiee! Även om jag går i skolan typ 4 timmar i i veckan och har helg lite närsomhelst, så är ändå helg på riktigt bäst…
Puss!

Comments are off for this post