Little miss No Mercy…

Okt 12 2006 Published by under Vardagssnack

Gaah! Verkligen inte fått gjort mycket vettigt idag, suttit och stirrat i Platons Staten och försökt hitta svaret på några instuderingsfrågor. Har väl inte gått sådär lysande. Så blir en lååång dag imorron… =P Ska skriva totalt 8 sidor, uppsats och svar på instuderingsfrågor. Weii. Känns rätt segt men kan nog bli rätt bra ändå, jobbar absolut bäst under viss tidspress och brukar kunna skriva en hel del kloka saker då ;) Dessutom 1,5 radavstånd, blir mycket luft, lite mindre text och de där 8 sidorna låter inte så hysteriska…

Cyklade med Tuss hem från Ica idag, var nära att köra över en tant som parkerat sig mitt på cykelbanan, trängde mig in mellan tanten och gatan. Tuss tittade förvånat på mig, "du visar minsann ingen hänsyn?! Du kunde ju kört upp på trottoaren". "Jo… Fast egentligen är det ju olagligt, kan få böter om jag cyklar där"… Tuss sa nåt om att följa trafikrytmen, påpekade för honom att han om någon brukar cykla hänsynslöst… "Jo", höll han med, "det gör jag ju, men är lite läskigt att jag har inspirerat dig till det, men jag är stolt över dig! Du använde inte ens ringklockan?!". "Mjä, tanten var säkert döv, hade inte hjälpt. Och hade hon hört så hade hon säkert bara blivit rädd och fått en hjärtinfarkt, visade hänsyn och lät bli…".
Jo, sån är jag… ;) Folk utan cyklar hör helt enkelt inte hemma på min cykelbana när jag kommer farande… ;)

Nu ska jag käka lasagne, sen ska jag titta på csi:miami. Och försöka ta reda på vad sjutton Glaukon och Aneimenedes, eller vad han nu hette, tycker om rättrådighet. Och vad Aristoteles har för kvinnosyn, den är inte så upplyftande tror jag. Och sen ska jag sova. Ska försöka skriva nån sida innan jag somnar, så jag bara behöver skriva 7 imorron. Heja mig… =P
Puss!

Comments are off for this post