Inblick…

Okt 19 2006 Published by under Vardagssnack

Idag är det höst på riktigt, har regnat hela dagen. Och det hann liksom aldrig bli riktigt ljust förrän det blev mörkt igen. Illa. Så imorron ska jag gå i stan och jaga rätt på en vinterjacka, för jag fryser… =P

Gjort idag: dammsugat, diskat, duschat, tittat på när Tuss envisades med att försöka vispa ovispbar grädde, varit kylskåpspoetisk, läst ut Förtrycket av kvinnorna, spelat Sims, hjälpt syrran att fixa mms-inställningar till mobilen. Och varit glad att jag haft så mycket att göra inne att jag sluppit gå ut i regnet… 
Jo, jag har druckit te också, brukar jag aldrig göra men vem kan motstå Kärlekste med röda sockerhjärtan i? Smakade helt underbart… Går snart att handla här hos Kryddmästaren, vilket jag vill promota lite eftersom jag siktar på att bli pr-kvinna på företaget, som drivs av Tuss familj ;)  

Och nu ska jag alldeles strax mysa med Tuss framför csi:miami. Efter det ska jag läsa förordet till och kolla upp exakt vilka sidor det är jag ska läsa i Det andra könet. Och sen ska jag sova. Imorron är det fredag. Fredagar är alltid kul. Hoppas jag.

Inblick i Tuss och mitt förhållande;  en helt vanlig vardag…
 
Tuss: Vad snällt att du har diskat!
Jag: Jo.. Har någon ringt?
Tuss: Nä… Det är inte första gången du frågar det efter att ha diskat…
Jag: Jag vet, jag hör ju ingenting förutom vattnet som skvalar, och så inbillar jag mig att jag hör röster…
Tuss: Det är inte riktigt bra…
Jag: Jag vet, blir så avskärmad från verkligheten bara…
Tuss: Och det är du ju i vanliga fall också, så detta är riktigt illa…

Jag: Så du kan inte ha kilt på hans bröllop då?
Tuss: Nä, funkade inte med kyrkan och sådär…
Jag: Vad synd!
Tuss: Jo… Men jag kan ha kilt på vårt bröllop istället!?
Jag: Eh, njä… Eller jag vill i och för sig inte vara i kyrkan så det kanske vi kan samordna…
Tuss: Vill du inte gifta dig i kyrkan? Vad har du emot det?
Jag: Kyrkan som byggnad har jag inget emot, det är prästen jag har problem med…  

Och jo, vi är helt normala. Vi vill ge sken av det iaf ;) Jag är inte riktigt så schizofren som jag kanske verkar. Och jag undrar hur sjutton Tuss hade sett ut i en kilt… ehh.. Anyway…
Puss! 

Comments are off for this post